Siirry sisältöön

Jouluseimi 2022

seimi 2022

Tähti ja käärme

Kumma juttu että joulumarkkinoiden raaditus tulee jokavuosi yllättäin, vähän niin kuin talvi autoilijoille. Niin tänäkin vuonna. Vaikka olen miettinyt jo kesällä että uudet figurit pitäisi pikkuhiljaa päättää, silti se aina jää viikkoon ennen raaditusta. Luojan kiitos raaditus on jo syyskuun alussa, joten sarjatuotannolle on hyvin aikaa.

Tänä vuonna jouduin hieman seikkailemaan internetin salaisissa syövereissä löytääkseni uusia ideoita jouluseimeen lisättäviksi. Kymmenestä vaihtoehdosta kaksi seuloutui tuotantoon.

Ideaa tähteen en netistä löytänyt, vaan se pulpsahti tyhjästä. Aluksi olin tekemässä litteää valkoista tähtikuviota, mutta mieleeni tuli sen valaiseminen pienellä valosarjalla. Niin päätin lisätä siihen toisen tähden saadakseni siitä kaksipuoleisen. Näin valosarjan voi työntää kappaleiden väliin.

Käärmeeseen päädyin sen vuoksi että se on helppo ja nopea valmistaa. Nyt kun seimifigureita on kokonaista 41 erilaista, niin työmääräkin niissä on melkoinen. On vain mukavaa, että edes joku niistä valmistuu nopeasti.

0

Ostoskori